Куршум Американско Знаме Солза Урна Ѓердани За Маж/Жени Накит За Кремирање Куршуми За Пепел, Урни За Кремирање Од Нерѓосувачки Челик Спомен Држач За Пепел За Домаш?
  • Неодамнешно

Куршум Американско Знаме Солза Урна Ѓердани За Маж/Жени Накит За Кремирање Куршуми За Пепел, Урни За Кремирање Од Нерѓосувачки Челик Спомен

DEN 395.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Дизајн На Накит За кремирање ● голем дизајн на простор, може да собере повеќе пепел Или држете сушено цвеќе, есенцијални масла, прамен коса, земја или песок. Е одличен начин за одбележување на најблиските,нека секогаш со вас. ●Големина и Материјал●големината на меморијалниот приврзок е 1,57*0,39 инчи,тежина 16,5 гр. со продолжен синџир од 20 инчи +2 инчи.Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик,водоотпорен,анти- ' рѓа и издржлив, никогаш не бледнеат. ●Прилагодете Гравирај Можете да врежете некој текст Или едноставни слики на задниот дел од приврзокот (на пр. име, датум, благослов,лого), Само нарачките на продавачот можат да бидат врежани, нарачките на бродот не можат да бидат врежани. ●Совршен Подарок За Спомен, Годишнина, Денот на Благодарноста, денот на Вљубените, подарок За Денот на Мајката.Презентирани на различни луѓе, изразува различни видови на љубов.Различни бои за вашиот избор. ●Пакет и Услуга,Вклучувајќи убава кутија за подароци, ѓердан од 3 парчиња, комплет за полнење и спецификација.Лесно се полни приврзокот.Имате било каков проблем ве молиме контактирајте не, ние ќе се потрудиме да ве задоволиме. Куршумот ја симболизира упорноста, храброста и страста на војниците. Кога ќе ја изгубиме саканата личност или миленичето, овој ѓердан ќе биде топол начин да донесеме утеха во нашите срца.