Лукове Мачка Темперамент И Поводник Во Собата Со Јака, Јагода Шема Ремен Ремен Јаже Со Сигурност Брава За Одење Бегство Доказ, Прилагодливи Маче Темперамент За Гол?
  • Неодамнешно

Лукове Мачка Темперамент И Поводник Во Собата Со Јака, Јагода Шема Ремен Ремен Јаже Со Сигурност Брава За Одење Бегство Доказ, Прилагодливи Маче

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ДОКАЗ за БЕГСТВО - - - појасот за мачиња Лукове е дизајниран со структура во облик на јас што ефикасно ги држи вратот и градите на мачките на место Ова го отежнува паѓањето и ја спречува мачката да избега. `+МОДЕРЕН СТИЛ - - - фузијата на розова и јагода може подобро да ја поттикне слаткоста на мачките. Уникатниот дизајн на кабелот, исто така, ја прави мачката поперсонализирана и целосно го стимулира вашето тинејџерско срце. ●ЛЕСНИТЕ и ДИШЕ - - - ременот И поводникот За Мачиња се изработени од издржлива и лесна полиестерска ткаенина, темперамент само 1,8 мл, поводник 1,6 мл, јака 0,35 мл. Зафаќа толку мала површина, така што не мора да се грижите за дисипација на топлина, што ќе и даде на вашата мачка удобно искуство при носење при одење надвор. ●ПРИЛАГОДЛИВА ГОЛЕМИНА - - - - има 2 прилагодливи токи на ременот, обемот на вратот е 7,1-12,2 инчи, обемот на градите е 10,2-16,5 инчи.