Танстик 16 парчиња Комплет Играчки За Мачки, Вклучувајќи Волнена Топка За Мачки, Топка За Играчки За Мачки, Гасеница Играчки За Мачки За Мачки За Мачки За Мачки За Ма?
  • Неодамнешно

Танстик 16 парчиња Комплет Играчки За Мачки, Вклучувајќи Волнена Топка За Мачки, Топка За Играчки За Мачки, Гасеница Играчки За Мачки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ќе добиете 6 парчиња волнени топчиња за мачки во 2 големини, 6 парчиња шарени топчиња за играчки за мачки, 4 парчиња играчка за мачки гасеница, што може да обезбеди многу забава за вашите мачиња Quolen Cat Balls пакетот вклучува 2 големини на волнени топчиња за мачки 4 4cm љубопитност. Qur [Гасеница Мачка Играчка] 4 парчиња во пакетот се вклучени шарени играчки со црви за мрдање, кои се изработени од безбеден материјал, удобни, безбедни, не се лесни за кинење или кршење, што може да донесе многу забава за вашите мачиња. Но, внимавајте вашите мачки да не голтаат кога си играат со нив. Qur [широка Примена] нашите топчиња за играчки за мачки можат да бидат широко користени во продавница за миленичиња, дома или каде било со домашни миленици, што може да се користи како смешна играчка за вашите мачки. Висококвалитетната функција овозможува да се користи долго време.