Ммидс Топла Корпа За Миленичиња, Удобна Перница За Стол За Маче, Мала Торба За Перница За Кучиња За Шатор За Куќа За Мачки, Погодна За Пештерски Кревет За Мачки Што С?
  • Неодамнешно

Ммидс Топла Корпа За Миленичиња, Удобна Перница За Стол За Маче, Мала Торба За Перница За Кучиња За Шатор За Куќа За Мачки, Погодна

DEN 676.96

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

***Ова обезбедува допир на приватност за вашето домашно милениче и создава добро чувство на сигурност *** Топлиот, удобен и издржлив кревет за мачки обезбедува специјална декорација на домот за вашата симпатична мачка . Многу е погодно за мачки да играат, да дремат, да се одморат, да се релаксираат и да спијат во или натаму. *** Обезбедете дополнителна поддршка за домашните миленици, оставете ги целосно да се истегнат, ефикасно да ја ослободат напнатоста и притисокот . ***Тие можат да уживаат во приватноста и малку време сами, чувствувајќи се топло и заштитено, што може да им помогне да го одржат расположението опуштено и да промовираат и среќа. Забележете дека се препорачува посебно перење и сушење. Бидејќи е компресиран, откако ќе го отворите пакувањето, ве молиме тапкајте, протресете и оставете да отстои 48 часа за да се размачка. Мачката спие лесно, а полузатвореното пакување е во согласност со скриената природа на мачката високата еластичност не пропаѓа, ткаенината е мека како облаци, пријателска за кожата, дише и удобна големина На мал (31х30х28см)Машка (40х40х32см)Должина (48х45х37см)ние ќе им обезбедиме на клиентите добро искуство за купување.