Хејлака Отстранувач На Влакна За Миленичиња За Повеќекратна Употреба Отстранувач На Влакна Од Мачки За Отстранување На Влакна Од Кучиња За Кауч, Кули За Миленичињ?
  • Неодамнешно

Хејлака Отстранувач На Влакна За Миленичиња За Повеќекратна Употреба Отстранувач На Влакна Од Мачки За Отстранување На Влакна Од

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Дизајн На Капакот За надградба] Затворете Кога не користите за да ја заштитите лепливоста на ролерот за влакненца и избегнувајте да се држите до други работиНамалете го непотребниот отпад. [1 Рачка И 2 Ролни] рачка За Повеќекратна Употреба со 2 ролни за влакненца (Вкупно 120 Листови), купете по потреба за да избегнете прекумерна акумулација што може да доведе до намалена ефикасност . [Силна Лепливост] високо лепливо отстранување на влакна од домашно милениче може да се исчисти со лесна употреба наместо повторено тешко триење и нема да и наштети на облеката. [Дијагонална Исечена Леплива Хартија] ролерот за влакненца за коса за миленичиња нема споеви, лесно се олупи до целосно чист лист, нема остатоци. [Удобен Дизајн На Рачката] Лесна и цврста рачка соesетски и ergономски дизајн за удобно држење и непречено движење. [Користете Насекаде] удобниот отстранувач на влакна за мачки може да ја исчисти влакната на облеката, софата, креветот, тепихот, кулите за миленичиња и седиштата за автомобили.