Кутија За Отпадоци За Мачки NSDRBX, Целосно Затворена Кутија За Отпадоци За Мачки Е Поотпорна На Мирис, Отстранлив Дезодоранс, Со Преграда За Складирање Дезодоранси З?
  • Неодамнешно

Кутија За Отпадоци За Мачки NSDRBX, Целосно Затворена Кутија За Отпадоци За Мачки Е Поотпорна На Мирис, Отстранлив Дезодоранс, Со Преграда

DEN 1312.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ Интимен дизајн] : складирање На Лопата За Отпадоци Од Мачки, вреќи за отпадоци може да се чуваат на рачката на лопата за ѓубре за мачки, интегрираниот дизајн ја скратува линијата за лопата [Верзија за надградба] : попогодно е да се надгради големиот фронт на лопата, а влезната врата на школка за користење на тоалетот без притисок има голем простор за лопата. [ Интимни детали] : чувствителните мачки можат лесно да одат во тоалет ако не се плашат, така што мачката не се плаши да оди во тоалет. [Дизајн на коридорот] : педалот за премин ја решава проблемот со песок. Педалата ја проширува и издолжува областа на истекување на песок за да ја зголеми површината на истекување на песок. Правоаголната дупка за истекување ја олеснува филтрацијата на тофу песок и бентонит мешан песок. [Голем простор, мали детали] : складирање на лажичка за ѓубре за мачки, рачката на лажичката за ѓубре за мачки може да складира кеси за ѓубре многу удобни и лесни за употреба. Педалот за премин ја решава проблемот со песок. Педалата ја проширува и издолжува површината на истекување на песок и ја зголемува површината со помалку песок. Деталите се внимателни. Чувствителните мачки можат да одат во тоалет со мир на умот доколку не се плашат. површина на истекување и ја зголемува површината со помалку песок.

Suitable for:
cat
Material:
PP.
Size:
52 * 38 * 39cm, weighs about 1.6kg
Entrance diameter width 17.5 * height 19.5cm :
If you have any questions, please feel free to contact us via email, our team will contact you via email within 24 hours. :