Ирис Сад Овална Врвна Кутија За Отпадоци За Мачки Со Лажичка, Послужавник За Ѓубре За Мачиња Со Капак За Фаќање Ѓубре Помалку Доказ За Следење На Кучиња И Приватнос?
  • Неодамнешно

Ирис Сад Овална Врвна Кутија За Отпадоци За Мачки Со Лажичка, Послужавник За Ѓубре За Мачиња Со Капак За Фаќање Ѓубре Помалку

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРОИЗВЕДЕНО во САД со глобални материјали-фиоката за ѓубре за мачиња СО врвен влез ВО ИРИС сад нуди функционално и pleasетски пријатно решение за потребите на бањата на вашите мачки Со горниот влез кутија за отпадоци за мачиња, сѐ останува внатре и надвор од видното поле, а затворениот дизајн ја намалува распространетоста на непријатните мириси во просторијата, нешто што сигурно ќе ги израдува сите во семејството. ВРВЕН ВЛЕЗ-горниот влез на тавата за отпадоци за мачки значи поголема приватност за вашата мачка, помалку истурање отпадоци и сите остатоци од прскање содржани во високите ѕидови на кутијата за отпадоци за мачиња. Исто така, функционира да ги чува другите миленичиња, како што се кучињата, надвор од бизнисот со вашите мачки, правејќи средина без стрес за секого. УРЕДНО-малите дупки во капакот ги фаќаат сите долготрајни честички од отпадоци на шепите на вашите мачки и ги спречуваат да се истурат на подот, одржувајќи ја областа уредна и чиста и правејќи го чистењето ветре.