Торба За Капење Мачка Торба За Чешлање Туш За Капење Мрежеста Торба Против Залак Анти-Гребење Торба За Туширање За Перење Мачки Прилагодлива Мултифункционална За ?
  • Неодамнешно

Торба За Капење Мачка Торба За Чешлање Туш За Капење Мрежеста Торба Против Залак Анти-Гребење Торба За Туширање За Перење Мачки Прилагодлива

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Quish quality ® оваа торба за капење мачки користи мека и дише полиестерска мрежа, отпорна на гребење и залак и издржлива; Голема пропустливост на воздухот, лесна за одвод и сушење, мачките нема да се чувствуваат непријатно Quish quality ® оваа торба за капење мачки користи мека и дише полиестерска мрежа, отпорна на гребење и залак и издржлива; Голема пропустливост на воздухот, лесна за одвод и сушење, мачките нема да се чувствуваат непријатно. Qult-funce : кесата За капење Мачки е многу погодна за капење/маникир/лекови/чистење на забите и ушите/капки за очи/преглед/инјекција и други прилики, лесна за нега на мачки. Questure flassion least op TOSH quate е дизајнирана со врвки за влечење и патент, лесно е за вашата мачка да пристапува внатре и надвор, погодно е за вас да ја прилагодите затегнатоста на вашата мачка, отпорна на гребење и залак и издржлива; Голема пропустливост на воздухот, лесна за одвод и сушење, прави вашата мачка да се чувствува многу удобно и опуштено. Quost и ОТПОРЕН на ГРЕБЕЊЕ q : Торба За Чешлање Мачки го покрива целото тело На Мачката и нема празнини. Торба за врзување мачки, отпорна на гребење, отпорна на залак, издржлива; силна пропустливост на воздухот, лесна за одвод и сушење.Можете да изберете да ги завиткате екстремитетите на мачките или да ги истегнете. + Погоден за мачки чешлање, капење, сечење нокти, берење уши, чистење заби, хранење, користење капки за очи, давање лекови и истрели, третмани за очи, прегледи и администрација на медицина итн. Широка примена, брза и удобна, го намалува товарот на чешлање и чистење миленичиња и спречува гребнатини. Погоден за чешлање мачки, капење, сечење нокти, чистење на ушите, заби, хранењекако да го користите?1.