Играчка За Мачки За Летање Птици, 2023 Нова Симулација Птица Интерактивна Играчка За Мачки За Мачки Во Затворен Простор, Автоматска Висечка Птица Што Лета Орел Смешн?
  • Неодамнешно

Играчка За Мачки За Летање Птици, 2023 Нова Симулација Птица Интерактивна Играчка За Мачки За Мачки Во Затворен Простор, Автоматска Висечка

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Играчка За Мачки За Летање Птици + Мачките не се само непријатели на глувците, тие исто така сакаат да ловат птици Оваа симулирана играчка за мачки од птици има крилја што вибрираат нагоре и надолу за да ја максимизираат симулацијата на лебдење и лет за да го привлечат нивното внимание, без разлика колку мачки имате, тие ќе се борат да скокаат нагоре и надолу. ●Иновативен Дизајн● нашите играчки за мачки имаат уникатна форма на орел/папагал, иновативна и убава. Секоја играчка е рачно изработена од работници, а крилјата можат да вибрираат нагоре и надолу за да го вратат максималниот степен на летање на птици, што може брзо да го привлече вниманието на мачката. Сигурни сум дека барате играчка што ви овозможува да се фокусирате на вашата работа и да и правите друштво на вашата мачка; овие играчки за мачки можат да го стимулираат ловечкиот инстинкт на вашата мачка, тоа е одлична играчка за мачките да си играат и да вежбаат со вашата мачка, па дури и можете сериозно да ги набудувате како ловат. ●Лесен За Употреба ● висечките симулирани играчки за птици имаат дизајн на кука на задната Страна само најдете отворен простор каде што можете да висат, подгответе две bat батерии (не се вклучени), можете веднаш да го играте, ние исто така испраќаме стап за да ви олесниме рачно држење, а потоа можете да комуницирате со вашата мачка.