Јака За Миленичиња КЕМУДО, Симпатична Рефлектирачка Прилагодлива Безбедносна Тока Удобна јака за мачки За Кучиња Со Ѕвонче, Погодна За Миленичиња за мачки И Кучињ?
  • Неодамнешно

Јака За Миленичиња КЕМУДО, Симпатична Рефлектирачка Прилагодлива Безбедносна Тока Удобна јака за мачки За Кучиња Со Ѕвонче, Погодна За Миленичиња

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●БЕЗБЕДНОСНА БРАВА●јаката За Миленичиња е безбедносна брава што се отстранува и се ослободува кога се врши притисок, што е многу безбедно за домашните миленици и многу погодно за да ја отворите ●СО РЕФЛЕКТИРАЧКА лента ● оваа јака за кучиња има рефлектирачки ленти за висока видливост и лесно се наоѓа вашето куче ноќе, погодно за ноќни прошетки или играње. ●ПРИЛАГОДЛИВА ГОЛЕМИНА●големината на отстранливата јака за миленичиња е прилагодлива, прилагодливиот опсег е 19‑32см/7,48‑12,6 инчи, погоден за носење на повеќето кучиња и мачки. €СТИЛСКИ и УДОБЕН q Симпатична јака за кучиња со многу обрасци на стапало на неа, со ѕвонче, многу стилски, лесен дизајн, поудобен за носење. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ ● јаката за ѕвонче За Миленичиња е изработена од висококвалитетен пвц и пп материјал, кој е безбеден, нетоксичен и безопасен, не е лесно деформиран и издржлив.

Item Type:
Pet Collar
Material:
PVC + PP
Product Size:
Width
Package List:
1 x Pet Collar
Note:
Manual measurement, please allow some errors.Please note that the color of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.