Машинка за Нокти за Мачки фингофа, Тримери За Нокти За Мачки Со Турпија За Нокти, Машинки За Канџи За Мачки, Машинки За Нокти За Миленичиња За Сите Видови Мачки, Куче?
  • Неодамнешно

Машинка за Нокти за Мачки фингофа, Тримери За Нокти За Мачки Со Турпија За Нокти, Машинки За Канџи За Мачки, Машинки За Нокти

DEN 63.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што Добивате : 1 машина за нокти за мачки и 1 датотека за нокти Запознајте ги сите ваши мисли за намалување на канџите за вашите мачки. Машинки за нокти за мачки : остриот нож од нерѓосувачки челик на тримерите за нокти за мачки го прави сечењето лесно и брзо. Мекиот слој на рачките го прави зафаќањето удобно. Датотека за нокти за мачки : датотеката за нокти за мачки може да ги изедначи рабовите на ноктите. Датотеката со канџи со рачка со голема големина го олеснува држењето. Користење Совети : Нанесете масло на сечилото по употреба ќе го продолжи животниот век на машините за нокти за мачки. Не сечете во крвната линија на канџата додека користите тримери за нокти за мачки. Костум за Мали Миленичиња : машинките за нокти за миленичиња се погодни за сите раси мачки, кученце, маче, шиншила, зајаче и сите мали раси на домашни миленици. Комплет За Нокти за мачки Спецификации : Материјал : Нерѓосувачки челик, големина на пластика : машинка за нокти за мачки-4,33 "x2, 68", датотека за нокти за мачки-6,42" x0, 87 " Тежина : машинка за нокти за мачки-0,63 мл, датотека за нокти за мачки-1,04 мл Што има во Кутијата? Мачка ноктите клипер x 1 мачка ноктите датотека x 1.