JLDNC Мачка Дрво Кула, 107cm/42nch Мачка Активност Дрвја Сисал Покриени Гребење Мислења со Гребење Одбор &засилувач; PostsCat Дрво И Кули Кондо Мебел За Мачиња, Мачки И Домашни ?
  • Неодамнешно

JLDNC Мачка Дрво Кула, 107cm/42nch Мачка Активност Дрвја Сисал Покриени Гребење Мислења со Гребење Одбор &засилувач; PostsCat

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетни Материјали : кулата за мачки е составена од кадифен материјал со добар квалитетЗавиткано со природно сисално јаже за да се овозможи гребење на ноктите. ЦЕНТАР ЗА ПОВЕЌЕ АКТИВНОСТИ : доаѓа со платформи обезбедете многу забава за качување нагоре и надолу за различна висина што ги задоволува нивните секојдневни вежби. МЕКА И УДОБНОСТ : Меката кадифена обвивка може да издржи гребење на шепите и да им овозможи на вашите мачки да заспијат длабоко додека уживаат во луксуз. Безбедно и Безбедно : долната основа е засилена што ја обезбедува нејзината стабилност на целото дрво на мачки.мачките можат лесно и безбедно да скокаат на или надвор од ова мачкино дрво. Безгрижно склопување : Не грижете се за склопување на нашиот кондоминиум за мачки,вклучени се целиот хардвер и алатки. Луксузната платформа му одговара на вашето маче и уживајте во надворешната глетка и сонцето. Луксузниот стан е изработен од издржливо компресирано дрво и покриен со вештачко крзно за да го одржува вашето домашно милениче удобно.Предности на производот1. Краток фланелен кревет за мачки, платформата обезбедува супер мека и топла област за одмор. Опремен со столб за гребење мачки со природно сисално јаже цврсто вткаено на него за да помогне да се спречат мачките да го оштетат тепихот и мебелот.Големина : 60x50x107 CMWeight : 15,5 Kgs Задоволете Го Нагонот На Вашата Мачка да Гребе И Да Се Искачи на место за ослободување енергија, релаксирање или задоволување на нагонот за гребење и искачување, вашиот крзнен пријател навистина ќе го цени живеалиштето на мачката.