Скупер за Ѓубре за мачки Со Држач, Пренослив Интегриран Сад За Лажичка За Отпадоци Со Кутија За Отпадоци, Отстранлив Систем За Лажичка Со Силно Ѓубре Со Длабока Лоп?
  • Неодамнешно

Скупер за Ѓубре за мачки Со Држач, Пренослив Интегриран Сад За Лажичка За Отпадоци Со Кутија За Отпадоци, Отстранлив Систем За Лажичка

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Интегрирано Легло За Мачки Со Лопата ● комбинацијата уникатен дизајн На Екстра Голема лажичка за ѓубре за мачиња + кутија за отпадоци за мачки + вградена кутија за складирање вреќи за отпад Чистењето и собирањето се изградени во еден, не само едноставен скупер, туку и со дополнителни кеси, можете да го исчистите изметот од домашни миленици со едната рака, погоден е и погоден за секојдневно чистење. `+Кити Измет Скупер со 10 Ролни Кеси●вградената кутија за складирање вреќи за отпад може погодно да складира ролна вреќи на дното на чашата за скупер. значи, не мора да губите време во потрага по вреќи за отпадоци, заштедувајќи време за чистење. Предметот вклучува 10 ролни кеси за ѓубре, секоја ролна има 15 кеси за ѓубре, вкупно 150 вреќи за броење. Задоволете ги вашите потреби за чистење. ●Операција На сифтер За отпадоци Со Една Рака ● врската со бајонет помеѓу лажичката за отпадоци и корпата за отпадоци го олеснува менувањето на кесите за отпадоци и чистењето. Само притиснете го копчето за да се скрши или поправи. Потоа можеме да лажеме со едната рака. ●Висококвалитетен Материјал● скуперот е изработен од пп материјал. Тој е лесен и издржлив за употреба. Операција со една рака, веднаш собирање измет од мачки во конзервата за отпад, лесно се ракува, подобро од традиционалниот начин на чистење. ●топче за пелети за отпадоци за мачки ● Нашата лажичка за отпадоци за мачки има многу голем капацитет, погодна за сите видови ѓубре за мачки, а исто така погодна за мачки со сите големини, препорачуваме да ја чистите кутијата за отпадоци на секои 1-2 дена. Контејнер за лажичка за ѓубре за мачки, Кутија За Ѓубре За Мачки, Лажичка За Отпадоци Со Држач Како да ја соберете лопата за ѓубре за мачки : прво ставете ја бравата на делот од лажицата, потоа притиснете го другиот крај надолу и затворете ја бравата на другиот крај.

Size:
12.99*6.69in
Litter scoop weight:
306g
Garbage bag weight:
17g
Litter Spoon Color:
Gray、Blue
Garbage bag color:
blue
Material:
PP
Package includes:
1 * cat litter spoon :
10 * pet waste bags (contains 150 bags) :
1. Due to light and screen differences, the color of the product may be slightly different from the picture. :
2. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. :