Мачка Хамак Кревет, Покачена Мачка Кревет Дише Мачка Спиење Кревет Мачка Резерви Со Мачка Играчки Кадифен Топката, Одвојува &засилувач; Перат Мачка Хамак Куче Крев?
  • Неодамнешно

Мачка Хамак Кревет, Покачена Мачка Кревет Дише Мачка Спиење Кревет Мачка Резерви Со Мачка Играчки Кадифен Топката, Одвојува &засилувач;

DEN 495.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Внимание : ве Молиме затегнете ги завртките откако ќе се направат сите чекори на склопување, инаку креветот за мачки може да се тресе €ИЗОЛАЦИЈА ОД ВЛАГА и СТУД q покачен дизајн на импровизирана лежалка ги држи миленичињата подалеку од топли, ладни или валкани подови додека се одмараат или спијат. ●ДОПОЛНИТЕЛНА ЗАБАВА е Опремена Со столб за гребење на сисал и 2 нејасни топчиња. Мачето ќе ужива во возбудата на ловот додека се бореше напред-назад. ●ТКАЕНИНА за ДИШЕЊЕ ● капакот е изработен од ткаенина што дише и удобна, рамката е изработена од силно и издржливо железо. Погоден за внатрешна и надворешна употреба. ●ПРИЛАГОДЛИВ●може да се користи со мали и средни мачки, кученца, итн. Најлонската мрежа ја прави мачката удобна, мека и дише кога спие. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ можете да користите налепници за коса за миленичиња, крпи за чистење на креветот за мачки.