Фонтана За Вода за Мачки Instachew Purrflow-Паметна Фонтана За Вода За Миленичиња За Мачки Внатре-Автоматска Фонтана За Вода За Кучиња - Ултра Тивок Диспензер За Вода За Куч?
  • Неодамнешно

Фонтана За Вода за Мачки Instachew Purrflow-Паметна Фонтана За Вода За Миленичиња За Мачки Внатре-Автоматска Фонтана За Вода За Кучиња - Ултра

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВРЕМЕ НА ПИЕЊЕ РАСПОРЕД : фонтаната за вода За кучиња На Инстахју може да се контролира со вашиот паметен телефон Можете да го прилагодите распоредот за пиење користејќи го. Паметниот телефон ќе добие известување кога резервоарот треба повторно да се наполни. ОВОЗМОЖЕНА АПЛИКАЦИЈА : фонтаната за мачки доаѓа со можност за далечинско управување преку АПЛИКАЦИЈАТА INSTACHEW infinity. Можете да ја контролирате фонтаната за миленичиња, да поставите распоред и да ја вклучувате и исклучувате со само неколку кликања, без разлика колку сте далеку. Исто така, ќе добиете потсетници за чистење и замена на филтрите секогаш кога е потребно. ЧЕТИРИКРАТНА ФИЛТРАЦИЈА : Вашето домашно милениче ќе пие вода откако ќе помине низ 4 различни филтри. Тоа ќе обезбеди свежа и хигиенска вода за вашите миленици и ќе го одржи нивното здравје. ПОНАТАМУ, УВ светлината го дезинфицира протокот на вода за одржување на хигиенска средина. УЛТРА ТИВКА и ЗАШТЕДА на ЕНЕРГИЈА : нашата фонтана за пиење миленичиња работи тивко дури и кога водата се полни. Осигурајте се дека вашето домашно милениче има удобна околина. Покрај тивкото работење, троши и многу малку енергија. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ од 2 ЛИТРИ-ПОГОДЕН ЗА ПОВЕЌЕ МИЛЕНИЧИЊА : резервоарот за вода од 2,0 Литри ја одржува водата безбедна подолго време без да создава мирис.