Vavopaw 7L Автоматски Фидер За Мачки, Wifi Овозможен Паметен Диспензер За Храна За Мачки, Кучиња &засилувач; Мали Миленичиња Со Контрола НА АПЛИКАЦИИ, Програмабилен Тајме?
  • Неодамнешно

Vavopaw 7L Автоматски Фидер За Мачки, Wifi Овозможен Паметен Диспензер За Храна За Мачки, Кучиња &засилувач; Мали Миленичиња Со Контрола

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Хранење Со Далечински Управувач НА АПЛИКАЦИЈАТА : МОЖЕТЕ да ја користите АПЛИКАЦИЈАТА за паметни телефони за далечинско управување со времето на оброк и големината на порцијата на вашето домашно милениче Каде и да сте, контролирајте Го Фидер преку мобилна АПЛИКАЦИЈА и направете го хранењето позабавно. Автоматско Поставување Распоред За Хранење : можете да направите план за автоматско хранење следејќи ја навиката за исхрана на вашето домашно милениче. Максимум 10 оброци може да се организираат за еден ден, да се хранат поредовно, миленичето ќе живее подобро. 7Л Голем Капацитет : 7л волумен проѕирен резервоар со голем капацитет, погоден за мачка Која не може точно да ја контролира количината на секој оброк, оставете го вашето домашно милениче да развие лоша навика во исхраната, па дури и да предизвика физички проблеми. Започнете да се оддалечувате од традиционалното рачно хранење! Контролирајте го Вашиот Фидер За Миленичиња преку АПЛИКАЦИЈАТА "Туја Смарт", нахранете го секое време насекаде и прецизно контролирајте го делот. Јадете редовно и растете среќно. Фидерот не може правилно да ја испушти храната. Ве молиме, осигурајте се дека дијаметарот на киблата е 2-10мм / 0,07-0,4 инчи. Прекумерната кибла може да се заглави во излезот за храна; Погоден САМО ЗА сува храна, не ставајте влажна храна; ве Молиме проверете дали има вишок храна во садот за храна или блокада во патеката за храна и навреме исчистете го излезот и патеката. Мрежната врска секогаш пропаѓа. Ве молиме проверете дали е поврзан со 2.