АЛИНА Дозер За Вода За Миленичиња Дозер За Вода За Миленичиња Керамички Сад За Вода Циркулација На Фонтана Јаглероден Филтер, Ултра Тивок За Кучиња, Мачки И Други Д?
  • Неодамнешно

АЛИНА Дозер За Вода За Миленичиња Дозер За Вода За Миленичиња Керамички Сад За Вода Циркулација На Фонтана Јаглероден Филтер, Ултра

DEN 2423.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направете вашето домашно милениче да ужива во свежа храна и чиста вода [Големина на производот] : Должина : 20,5 СМ Ширина : 13,8 См Висина : 12 СМ. [Капацитет за складирање вода] : 900 мл. [Ниска Децибела] фонтаната за миленичиња е дизајнирана со пумпа за намалување на бучавата и има ултра-тивко намалување на вибрациите за тивка употреба ноќе за да ви помогне вам и на вашето домашно милениче да уживате во мирен ноќен сон. [Применливи миленичиња] : Задоволете ги потребите за пиење на мачки, кучиња, птици и други мали животни, Лесен за употреба и чистење, може да се користи и како украс на домот, поубав. Лесно за движење,фидер за мачки може да се користи насекаде Димензии На пакетот : 30 х 20 х 20 см; 1,5 Килограми референца На Производителот : Боја : Зелен Број На Артикли : 1 Количина : 1 Предмет Тежина : 1,5 кг Карактеристики На Производот материјал : 1300 ° C, висока температура керамичко отпуштање големина : Должина : 20,5 См Ширина : 13,8 См Висина : 12 см должина на кабел за поврзување : 1,3 мерачи заштита на животната средина, заштеда на енергија, мала потрошувачка На енергија применливи миленичиња : мали миленичиња како мачки, кучиња, Зајаци Итн.