Aroons Електрична топка за играчки за мачки/кучиња, 3 во 1 сет. Симулира движење на глувчето, шема на тиква. Осветлува, се тркала автоматски, работи тивко, анти-залак.
  • Неодамнешно

Aroons Електрична топка за играчки за мачки/кучиња, 3 во 1 сет. Симулира движење на глувчето, шема на тиква. Осветлува, се тркала автоматски,

DEN 1430.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1Ова е сет со три бои што содржи 3 топки за играчки со мачки/кучиња (1 розова?, 1 жолта? И 1 зелена?), Што е особено погодно за семејства со повеќе миленичиња.CAT/DOG топки за играчки може да ја симулираат траекторијата на движењето на глувците, автоматски да избегнуваат пречки, да се движат неправилно и да ја зголемат привлечноста кон домашните миленици. Силно завиткана силиконска обвивка, не плашете се од испакнатини, не плашете се да бидете каснат.LED светлата им овозможуваат на домашните миленици да играат среќно ноќе. Постојат 2 режими за избор, паметно будење и автоматско исклучување. Може да се наплати со USB Type-C.Семална големина, 4cm/2in, погодна за мали миленичиња за играње. !!!!! _____ Овој производ содржи 3 топки _____ !!!!! Електрична топка за играчки за мачки, вкупно 3 (по еден во црвена, жолта и зелена). Симулира движење на глувчето, со шема на тиква.