АСОКО СОНЕ МАНСКИ ФОДЦЕРСКИ чевли Фирма за теренски фудбал се расправа за професионални атлетски фудбалски чевли во затворен простор за обука на тренер на тренер ?
  • Неодамнешно

АСОКО СОНЕ МАНСКИ ФОДЦЕРСКИ чевли Фирма за теренски фудбал се расправа за професионални атлетски фудбалски чевли во затворен

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% синтетички Забелешка : kindубезно повикајте се на деталите за големината за вклопување на мерењата. Проверете ја табелата со големина за да добиете совршено вклопување за вас!. 【Синтетичко горно】 Горниот нуди лесен, издржлив и удобно вклопување со мек допир на топката. 【Дишете внатре - удобно и меко внатре, уживајте во слободата да се движите, секогаш ги одржувате нозете суви и природни. 【Силен зафат】 Цврсти прицврстувачи на земјата е дизајнирана за природни тревни површини. Тие ќе ви дадат дополнителна влечење на цврсти, суви површини. 【Применливо место】 Внатрешни фудбалски чевли на отворено одговара за многу прилики, како мека земја, цврста земја, тврда земја, вештачко тло. Ве молиме, изберете ја вистинската големина според должината на стапалото!.