Работејќи На Кошулата На Татко Ми, Силен Тато Кревање Тегови Мртво Кревање Гира,Смешен Тренинг Нов Татко Теретана Маица, Подарок За Денот На Таткото За Мажи Сопруг ?
  • Неодамнешно

Работејќи На Кошулата На Татко Ми, Силен Тато Кревање Тегови Мртво Кревање Гира,Смешен Тренинг Нов Татко Теретана Маица, Подарок

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% памук Произведено во САД. затворање на памук. Дали БАРАТЕ подарок за вашиот татко? Тогаш оваа кошула е совршен подарок за најдобриот татко на светот досега. Покажувајќи ја својата благодарност и љубов кон татко ти Со кошулата за подароци За денот на Нашите Татковци. Тој ќе биде многу среќен што ќе ја добие оваа кошула како подарок За Денот На Татковците од син Или подарок За Денот на Татковците од Ќерка. Може да биде Одличен Подарок За Роденден На Тато што ги кине очите. Идеална кошула за секојдневна облека, домашна облека, одмор, облека за забави. ●ВРВЕН КВАЛИТЕТ●елегантните маици за мажи се направени од врвен квалитет 100% Вртен памук. Маичката за облека со својот уникатен стил е многу мека и удобна за да можете да ја носите онолку долго колку што сакате во топлото лето. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ●Печатен во САД со врвен квалитет, тотално удобен и совршено се вклопува. ●ИНСТРУКЦИИ за ПЕРЕЊЕ ● машинско перење ладно со светли бои. Миењето на нашите кошули нема да ги затапи или избледи боите. Нашиот принт е долготраен, дури и по повеќекратно перење. Ние стоиме покрај нашиот производ, бидејќи услугата за клиенти е наш врвен приоритет. Ако не сте целосно задоволни со нашата кошула, можете да ја вратите за 100% поврат во рок од 30 дена од купувањето. ®ЕФТИН ПОДАРОК СО ЗАДОВОЛСТВО ЗАГАРАНТИРАН●уверени Сме дека вие и секој на кого ќе му го подарите апсолутно ќе ја обожавате оваа кошула. Ако не сте задоволни, само кажете ни, ќе се потрудиме да најдеме решение.