Fxlirpsdsv Машки Дуксери, Топла Облека,Изработена од памук.Меки, Божиќни Подароци, Лабави И Лесни.Дуксери, Сет За Дуксери.
  • Неодамнешно

Fxlirpsdsv Машки Дуксери, Топла Облека,Изработена од памук.Меки, Божиќни Подароци, Лабави И Лесни.Дуксери, Сет За Дуксери.

DEN 639.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер Миење Раце Само. Дуксер Дводелен. Содржи Еден Пар Панталони И Едно Парче Облека. Овој Производ Е Направен Од Материјали Кои Се Безопасни За Човечкото Тело, Погодни За Сите Да Ги Користат И Нема Да Направат Да Се Чувствувате Непријатно Кога Го Користите. Овој Производ Е Достапен Во Многу Големини И Стилови Во Нашата Продавница.И Нашите Производи Се Сосема Нови, И Нема Да Има Оштетена И Стара Стока. Овој Производ Користи Модерна Технологија За Печатење, Така Што Може Да Се Користи Многу Години Без Избледување. Постојат Обрасци На Предната И Задната Страна На Облеката, Џебови На Предната Страна И Капи На Задната Страна.Оваа Облека, Топла И Дише, Прави Да Се Чувствувате Топло Кога Ќе Ја Облечете, Но Не И Затнат. Тоа Ви Дава Најудобно Чувство. Овој Производ Е Изработен Од Висококвалитетен Памук, Кој Има Одлична Топлина И Удобност, Што Ве Прави Поудобни За Носење, А Стилскиот Дизајн Исто Така Го Прави Овој Производ Поубав И Уникатен.