Авиа Сидро СР Мрежа Се Лизга На Црна Не Се Лизга Чевли За Мажи, Отпорни На Вода Машки Работни Чевли &засилувач; Ресторан Или Храна Услуга Патики-Мед или Широк Удобно ?
  • Неодамнешно

Авиа Сидро СР Мрежа Се Лизга На Црна Не Се Лизга Чевли За Мажи, Отпорни На Вода Машки Работни Чевли &засилувач; Ресторан Или Храна Услуга Патики-Мед

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гумен ѓон НЕЛИЗГАЧКИ МАШКИ РАБОТНИ ЧЕВЛИ-Нашите дебели гумени стапала имаат шара отпорна на лизгање за зголемен стисок. Чевелот помага да се обезбеди сигурна основа во лизгави средини како ресторани, тестирани во согласност со ASTM F2913, што ги прави одлични кујнски чевли. ЛЕСНИ ПАТИКИ ШТО НЕ СЕ ЛИЗГААТ ЗА МАЖИ - овие удобни патики без лизгање се совршени за луѓе кои се на нозе цел ден. Келнери, готвачи, кујнски работници и други професионалци кои стојат цел ден ќе ги сакаат овие удобни црни чевли. ОТСТРАНЛИВА ВЛОШКА ОД МЕМОРИСКА ПЕНА со ПОТПОРА на ЛАКОТ-за олеснување на точката на притисок, нашата Меморија Реагира на уникатните кривини на стапалото за да ги намали точките на притисок за персонализирано вклопување. Поддршката на контурниот лак и лулката на петицата го подобруваат вклопувањето и удобноста. ЧЕВЛИ ОТПОРНИ НА ВОДА и ЛИЗГАЊЕ ЗА МАЖИ - инженерското плетено вклопување налик на чорап што дише ќе ве одржува во удобност цел ден.