Фансун Кул Суперхерои Држач За Очила За Сонце Случај Супер Херој Случај За Очила За Очила Лесен Пренослив Патент Од Неопренови Мек Случај Младински Очила За Сонце ?
  • Неодамнешно

Фансун Кул Суперхерои Држач За Очила За Сонце Случај Супер Херој Случај За Очила За Очила Лесен Пренослив Патент Од Неопренови

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Неопренови Затворање на патент. Класичен Дизајн : овие очила за сонце се смислено дизајнирани со вашите деца омилени суперхерои ликови и слики. Сите деца би сакале да имаат една неверојатна футрола за очила со нивниот омилен херој. Висок Квалитет : Изработен од премиум неопренови, одговара на повеќето очила со големина, ултра лесен што додава минимален волумен и тежина додека сте во движење или носите наоколу. Заштитен и Простран : мекиот и мазен материјал го ослободува од гребнатини на површината на вашите очила, а пространиот дизајн е совршен дури и за преголеми очила. Лесно Носење : со дизајн со патент и цврст карабин, лесно можете да го закачите на јамка за појас, ранец, чанта, па дури и да ја ставите и исклучите панталоните со само еден клип. Совршен Подарок : убав подарок за Роденден, Ден На Започнување, Денот на Благодарноста и Божиќ.