8мм Господар На Прстените Спинер Прстен Готски Готски Панк Рок Моторџија Нерѓосувачки Челик Анти Анксиозност Стрес Олеснување Врти Прстен Ротирачки Фиџет Свадба ?
  • Неодамнешно

8мм Господар На Прстените Спинер Прстен Готски Готски Панк Рок Моторџија Нерѓосувачки Челик Анти Анксиозност Стрес Олеснување

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Високо полиран Господар На Прстени Спинер прстен позлатен сребрен/златен/црн тон е изработен со висок квалитет Кога се чувствувате вознемирени за време на работата и студирањето, нежно свртете го овој ротирачки прстен. прстените за центрифугирање можат да ви помогнат да го намалите стресот, да ја ослободите депресијата, да ве направат смирени и среќни и да ве направат пофокусирани.Исклучителна, шик и личност нерѓосувачки челик дизајн накит за мажи и жени подароци покажува вашиот шарм. Модерен прстен е совршен за секојдневно носење, одете на училиште, канцеларија,забава, свадба и важна прослава.Големината е 5-12 достапна, погодна за мажи и жени. Изненадувачки подароци за мажи и жени,погодни за Роденден, Годишнина од Венчавката, Ноќта на Вештерките, Денот на Благодарноста, Божиќ, Нова Година, Денот на Вљубените, Денот На Мајките,Денот на Татковците, погоден за семејство,момчиња,девојчиња,жени,мажи,девојка,момче,тинејџери,најдобри пријатели.