Чорап на ампути, чаши од 5 парчиња, поставени преносни меки чорапи за дишење, еластични памучни протетски чорапи, заштитни ампути чорапи за жени, човечки секојдневе?
  • Неодамнешно

Чорап на ампути, чаши од 5 парчиња, поставени преносни меки чорапи за дишење, еластични памучни протетски чорапи, заштитни ампути чорапи за жени,

DEN 884.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук, еластичен Ткаенина за дишење : Чорапите со ампути се изработени од одлична памучна ткаенина, безбедна и еко -пријателска, чорапите за жени се меки и пријателски за кожата, чорапите за мажи се задебелени дизајн, дишење, памук за мажи не се пилиња, чорапите за девојчињата се издржливи за употреба. Памук со чорапи е нивото на удобност за време на абење на протези. Сет за чорапи за ампути : Достапни се 5 парчиња трупец чорапи, исполнете ги вашите потреби за замена. Малите и лесни, протетички трупец чорапи се лесни за носење, чорапите за протетички нозе се погодни за центар за дома и рехабилитација. Чорапите за девојчиња се лесни за носење, одржувањето на нозете топло е многу важно за вашето здравје. Протетички чорапи со висока еластичност : Со висока еластичност, памукот за мажи со чорапи нема да ги спречи вашите преостанати екстремитети, чорапите за ампути се лесни за ставање и полетување, протетските чорапи ви носат погодност. Размислени подароци за пријатели со попреченост. Смак на чорап за заштита на трупецот : Обезбедете топлина и заштита на протетички екстремитети, важни и неопходни дневни материјали за ампут, преостаната чорап на рани е едноставна и практична. Чорапите за жени се удобни и опуштени, целосна амортизација ја зголемуваат вашата удобност. Собрано плетење ампут чорап : фино изработка, внимание на детали, чорапи што отвораат дизајн против хеминг, беспрекорно шиење, ампут чорап е плетење со голема густина, чорапот на смалување е удобно за носење. Чорапите обезбедуваат удобност, заштита и удобност во области со големо влијание. Добро плетење : фино изработка, внимание на детали, чорапи што отвораат дизајн против хеминг, непречено шиење, плетење со голема густина, удобно за носење.

Item Type:
Amputee Socks
Material:
Cotton
Package List:
5 x Socks:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.: