Ноќна маса Со Станица За Полнење Сет Од 2 Крајна Маса Спална Соба Странична Маса СО USB Порти И Напојување 3 Нивоа Ноќна Маса Со Станица за Полнење За Дневна Соба, Моде?
  • Неодамнешно

Ноќна маса Со Станица За Полнење Сет Од 2 Крајна Маса Спална Соба Странична Маса СО USB Порти И Напојување 3 Нивоа Ноќна Маса Со Станица за

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Крајна Табела Со Станица За Полнење ● Опремена со два стандардни приклучоци и три USB порти на страничната табла на оваа црна спална соба Додека лежите на каучот играјќи си со телефонот, гледате филм или работите, ноќна маса СО USB порти и полнење енергија е подготвена да ви обезбеди поддршка за полнење. ●Издржлива Структура●Четири цврсти квадратни цевки обезбедуваат цврста рамка за индустриските странични спални соби, со врвно оптоварување од 50 килограми, средно и долно оптоварување од 20 килограми. Четири прилагодливи влошки за стапала можат да го заштитат вашиот под од гребнатини и ефикасно да ја подобрат стабилноста на нерамни површини. ●3 Полици За Складирање На Нивоа € 15.8 " H, крајната маса за дневна соба со 2 пакети има полици за складирање од 3 нивоа. Ноќната маса додава повеќе простор за складирање за вашиот дом, овие црни ноќни маси со полнење се идеални за поставување светилки и книги или прикажување статии и домашни растенија. €Разноврсни Мали Странични Маси●способностите за складирање и полнење на квадратната странична маса го прават идеален за полнење ноќни маси, маси за завршување на дневната соба, држач за рекордни плеери, маса за печатач 3 нивоа, странична маса за софа со складирање, ноќна маса со USB порти, полица за прикажување на 3 нивоа за дома, итн.