Џифули Тркалезна Подножје Отоманска Клупа, 2 парчиња Мека Отоманска, Подножје Од Памучна Ткаенина, Мебел Со Тркалезен Акцент За Дневна Соба, Потпирач За Нозе За Дне?
  • Неодамнешно

Џифули Тркалезна Подножје Отоманска Клупа, 2 парчиња Мека Отоманска, Подножје Од Памучна Ткаенина, Мебел Со Тркалезен Акцент За

DEN 2079.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ЏИФУЛИ СТОЛЧЕ ЗА СТАПАЛА ОТОМАНСКО-овој мал отомански е совршен за седење или одмор на нозете Користењето сунѓер со висока густина ви обезбедува подлога за седишта со висока густина и помека. Уживајте во удобно слободно време по денот на работа. Шик ДИЗАЈН - капакот на столицата на османлискиот потпирач за нозе е изработен од памук, пријателски за кожата и удобен, апсорбира влага и дише. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН● - оваа стилска мала столица за нозе османлиска може да се користи кога се облекувате во спалната соба, облекувате чевли на влезот, дополнително седење, се одмарате на стол или ја користите како потпирач за нозе под бирото. Елегантниот моден дизајн овозможува да се вклопи во секоја просторија, Идеална за дневната соба, канцеларијата или влезот. ●СПЕЦИЈАЛЕН ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН● - оваа подножје доаѓа со Специјално Пластични подни душеци за да спречи гребнатини на подот и да не се лизга.