WLIVE Ноќница со 2 Фиоки Ткаенина, Мебел Кревет &засилувач; Крајот Маса Гардероба За Спална Соба, Плакарот, Влезот, Расадник, Колеџ Студентски Дом, Челична Рамка, Дрво В?
  • Неодамнешно

WLIVE Ноќница со 2 Фиоки Ткаенина, Мебел Кревет &засилувач; Крајот Маса Гардероба За Спална Соба, Плакарот, Влезот, Расадник, Колеџ Студентски

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : оваа лесна ноќна маса е идеална за спална соба, студентски дом, дневна соба, канцеларија и многу повеќе Тоа може да биде ноќен штанд за спална соба, погодна крајна маса со софа или организатор на играчки во детската соба. ПРОСТРАНО СКЛАДИРАЊЕ : фиоките од 2 ткаенини на малата комода нудат голем простор за складирање за ноќни потреби. Дрвениот врв е идеален за поставување будилник, телефон, полнач, очила, држејќи ги на дофат. ЦВРСТА И ИЗДРЖЛИВА : ноќната маса има силна челична рамка и дрвен врв отпорен на вода за да се обезбеди долго време на услуга, лесни рачки за влечење за да се направи мазно отворање и затворање и 4 прилагодливи пластични стапала за заштита на подот од гребнатини. СТИЛСКИ ДИЗАЈН : едноставниот и модичен дизајн на мебелот покрај креветот совршено се совпаѓа со секој стил на опремување. Можете да најдете повеќе комоди за ткаенини од истата колекција ОД WLIVE и да го направите купувањето пакет.