Суета За Шминка со врв Со Лизгачко Огледало, Бело Биро За Суета Со Скриени И Отворени Полици За Складирање, Маса За Шминка со 5 Големи Фиоки, Модерна Маса За Суета Со ?
  • Неодамнешно

Суета За Шминка со врв Со Лизгачко Огледало, Бело Биро За Суета Со Скриени И Отворени Полици За Складирање, Маса За Шминка со 5 Големи Фиоки,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

②Многу Простор за Складирање 5 големи фиоки, скриени и отворени полици на бирото за суета обезбедуваат доволно простор за складирање за чување козметика, фен за коса, накит и други неопходни работи за убавина Покрај тоа, на дното на масата за шминка има полица со прав агол, која може да се користи за чување книги, списанија, Цд-А итн. ●Дизајн на Ноќна Маса●суетата за шминка е комбинирана со ноќната маса, така што масата за шминка може да се користи за две намени. Не треба да купувате дополнителна ноќна маса, што ќе ви заштеди пари. Каков одличен дизајн!. ●Големо Лизгачко Огледало ● Ова огледало е големо и со висока дефиниција, што ви дава одличен поглед за нанесување шминка или стилизирање на косата. И огледалото е дизајнирано како лизгачка врата, правејќи го задниот дел од огледалото скриен простор за складирање, каде што може да се постават некои personal предмети, правејќи ја масата за суета да изгледа почиста и уредна. ®Цврст и Стабилен Q Изработен Од еколошки инженерско дрво Од Типот P2, овој комплет за суета е структурно здрав и нуди одлична стабилност и издржливост. Површината е обложена со еколошки фурнир за елегантен и убав изглед. Погоден за сите видови соби : спална соба, дневна соба, бања, работна соба итн.