Делксо 2 Чекор Скалила Преклопен Чекор Столче Два Чекори Со Амортизирана Рачка, 500 фунти Тежок Челик Цврст Широк Педал Лесен Пренослив Против Лизгање &засилувач; Ск?
  • Неодамнешно

Делксо 2 Чекор Скалила Преклопен Чекор Столче Два Чекори Со Амортизирана Рачка, 500 фунти Тежок Челик Цврст Широк Педал Лесен Пренослив Против

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЕМИНАТА НА СКАЛАТА : Отворена : 17 "х 19 " х 332", преклопена : 35" Х 19.6"; Максимално оптоварување : 350 фунти. Оваа скала доаѓа целосно составена. За квалитет и безбедност на производот, нашата столица за скалила е одобрена од ТУВ со гс сертификат и en18143 стандард. БЕЗБЕДНОСТ, СТАБИЛНОСТ и БЕЗБЕДНОСТ : скалилата во 2 чекори На Делксо имаат зголемена Педала со шема што не се лизга и има димензии 13,2"x12, 5". Механизмот за заклучување на дупката и гумените стапала не се поместуваат, што ви овозможува безбедно да ги засадите двете стапала на место додека обезбедувате поддршка за стапалото од пета до пети и спречувате гребнатини на подот. ПРЕНОСЛИВ, ЛЕСЕН и ЗАШТЕДА на ПРОСТОР : за складирање, скалилата се преклопува на само 1,6 инчи. Се преклопува доволно мал за да се вклопи во мали простори. Лесната алуминиумска конструкција лесно се преклопува и тежи само 9,1 килограми. Како резултат на тоа, погодно е за носење, складирање и транспорт. Ова може да се користи во затворени простории, на отворено, во кујната или на кое било друго место во вашиот дом. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА и РАЗНОВРСНА : Оваа Делксо скала може да се користи на повеќе начини. Делува како стол или отскочна штица за мали миленичиња. Ако барате визуелно привлечна скала, не мора да гледате далеку! Обезбедува дополнителна висина за чистење, сликање или само посегнување.