Хучици Столче За Стапала, Мала Столица За Стапала, Мала Столица, Мала Отоманска И Подножје, Дрвена Столица За Стапала, Дрвена Столица, Столче За Стапала Отоманска, С?
  • Неодамнешно

Хучици Столче За Стапала, Мала Столица За Стапала, Мала Столица, Мала Отоманска И Подножје, Дрвена Столица За Стапала, Дрвена Столица, Столче

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Удобно и Дише : површината на дрвената столица е составена од повеќе слоеви сунѓер, што е многу меко и удобно, во споредба со другите материјали, платнената покривка на технолошката ткаенина е повеќе дише Материјал За Столче За стапала : нозете на Столицата се направени од цврсто дрво и употреба на дизајн на закривена структура, така што малата столица за стапала може да издржи тежина од 400 килограми, многу силна и издржлива. Лесно За Чистење : Ткаенината Од Технолошка ткаенина е отпорна на брчки и не е лесна за валкање, нежно избришете ја површината за да ги отстраните дамките, многу лесна за грижа. Лесно За Склопување : пакетот ги содржи алатките и упатствата што ви се потребни за да ја соберете столицата, треба да потрошите само 5 минути за да добиете удобна подножје. Столче Во модерен Стил : Погодно За кујна, тросед, дневна соба, спална соба, балкон и многу други сцени и може да се користи како педала за мачиња и кученца на софата. HOUCHCIS СТАПАЛО СТОЛЧЕ-Технологија Крпа повеќе дише и удобно нога столица цврсто дрво столици се повеќе цврсти и издржливи Повеќе брчки отпорни и помалку валкани, полесно да се исчисти Материјал : дрвени носивост : 400lb стапало столче големина : 15*11*9.