Колекција на клупи за чување на клупи за складирање на P Purlove, плетена клупа за складирање со 3 фиоки и 3 ткаени корпи, клупа за чевли за влез од дрво за ходник, влез, ка?
  • Неодамнешно

Колекција на клупи за чување на клупи за складирање на P Purlove, плетена клупа за складирање со 3 фиоки и 3 ткаени корпи, клупа за чевли

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Клупа за складирање со фиока и корпа : клупа за складирање на дрво со 3 фиоки и 3 корпи за пикер за чување на сите ваши потреби, обезбедете голем простор за складирање за чевлите, корпа за складирање, совршена за влез и дневна соба Клупа за складирање на дрво : Оваа клупа за складирање е изработена од цврсто и произведено дрво, оваа клупа може лесно да се исчисти со брзо бришење на сува крпа. Димензија на клупата за складирање : Севкупната димензија е 19,5 "Висина x 41.9" должина x 15,2 "ширина, фиоката е 4,64" висина x 12.1 "должина, корпата е должина од 7,76", капацитет на тежина на врвот на клупата : 110 bs. Модерна плетена клупа за складирање : клупата за складирање со едноставна и елегантна содржи неокласичен романтичен стил. Металот се повлекува на трите фиоки додава богатство и интригантна разлика во текстурата на оваа клупа од дрво. Комплетно соберете ја клупата за складирање : клупата за складирање доаѓа целосно собрана, не треба да се соберете. Ние нудиме услуга за продажба од половина година, доколку имате проблем за овој производ, слободно контактирајте со нас. Исечете го нередот во влезот, калта или плакарот за прошетка со оваа суштинска клупа за складирање. Совршено е за чување чизми и станови подолу и им нуди на гостите погодно место да седнат и да отстранат чевли.