Јахетех Студентски Стол За Биро Со Низок Грб Студиски Стол Без Раце Вртлив Стол За Задачи Симпатична Столица За Спална Соба Со Лумбална Поддршка Прилагодлива Виси?
  • Неодамнешно

Јахетех Студентски Стол За Биро Со Низок Грб Студиски Стол Без Раце Вртлив Стол За Задачи Симпатична Столица За Спална Соба Со Лумбална

DEN 848.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Цврст и Издржлив●овој канцелариски стол е комбиниран од пластичен грб, седиште обложено со пена, челична пружина за гас и најлонска основа и тркала Премиум пластиката е издржлива и без ' рѓа, нема потреба да се грижите за влажна средина. Релативно помала големина со голема носивост, максималниот капацитет на овој канцелариски стол е 136 кг/300 фунти. ?●Ergономски Грб●овој вртлив компјутерски стол е смислено дизајниран со грб во Форма На Буквата С за да се вклопи во искривување на грбот и лумбалниот дел на поединецот. Дава целосна поддршка на лумбалниот и горниот дел од грбот за да ви ги олесни долгите работни часови и интензивните студиски сесии во подобра седечка положба. ?`+Прилагодлива Висина На Седиштето, висината На седиштето На нашиот computerономски компјутерски стол може да се прилагоди за 43-56см/17-22". Има флексибилност да ја прилагоди претпочитаната седечка положба на нашите клиенти според нивните потреби. Едноставно повлечете ја рачката под седиштето додека седите ако сакате да го спуштите седиштето. ?€360° Мобилност Нашиот стол за учење е опремен со широка ѕвезда најлонска база со 5 тркала.