Комплет За Крајна Маса во форма на в од 2, Странична Маса За Ужина, Ц Маси За Кауч, Маси За Каучи Што Се Лизгаат Под, За Дневна Соба, Спална Соба, Рустикална Кафеава Бој?
  • Неодамнешно

Комплет За Крајна Маса во форма на в од 2, Странична Маса За Ужина, Ц Маси За Кауч, Маси За Каучи Што Се Лизгаат Под, За Дневна Соба,

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Крајни Маси Дневна Соба Комплет Од 2€со големина од 15,75 "L x 11,81" W x 27,55 " H двете странични маси на софата имаат дизајн Во Форма На Ц и лесно можат да се лизгаат под каучот или креветот. ●Мултифункционална Крајна Табела Во Форма На Ц, Оваа странична маса може да се користи како крајна маса, странична маса, маса за лаптоп, маса за ужина и тв-послужавник. Горната полица обезбедува удобен простор за поставување лаптоп, книги, списанија, кафе, овошје, оброк или други предмети. ●Издржливост и Стабилна Метална Рамка● страничната крајна маса со полици за складирање изработени од плоча за честички и стабилна метална рамка. 4 прилагодливи стапки при прилагодување на висината на страничната крајна маса на нерамни површини и подобрување на стабилноста. ●Лесно и Брзо Склопување● Следејќи ги упатствата за склопување И користејќи ги обезбедените алатки, склопувањето завршува без напор во рок од 10 минути. ①Задоволителна Услуга Сите проблеми, ве молиме слободно контактирајте не директно, ние ќе ви одговориме во рок од 24 hours.