Ксицикин Јапонски Поден Душек, Јапонски Душек За Преклопување На Футон Душек, Душек За Навивање Татами Со Капак Што Се Пере, Лесен За Чување и Пренослив За Кампувањ?
  • Неодамнешно

Ксицикин Јапонски Поден Душек, Јапонски Душек За Преклопување На Футон Душек, Душек За Навивање Татами Со Капак Што Се Пере, Лесен За

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВАЖНИ СОВЕТИ - го компресираме душекот футон во кутијата за пакување за едноставен транспорт Откако ќе го отворите пакувањето, оставете го душекот 2-3 дена или изложете го душекот на подот на сонце за да може побрзо да ја врати првобитната дебелина. ОДЛИЧНО ВАТИРАЊЕ и УДОБНО ПОЛНЕЊЕ - мемориската пена во душекот футон може да понуди доволна поддршка додека сепак дозволува малку мијалник додека спиете. Одличното ватирање помага рамномерно да се распредели полнењето без испакнување и да се обезбеди подобро искуство за спиење. УДОБЕН МАТЕРИЈАЛ-Ткаенина : Микрофибер / Материјал За Полнење : Полиестер едноставно отстранете го капакот за прашина и измијте го. Едноставно преклопете го и чувајте го во обезбедената кеса за складирање кога не ја користите. Лесно е за транспорт или складирање во плакар или друга област за складирање. ШИРОК СПЕКТАР НА УПОТРЕБА-душекот НА подот КСИЦИКИН може да се користи како футон во спалната соба, подлога за јога, кревет за миленичиња, душек за татами, детска подлога за играње, подлога за спиење, подлога за шатор, футон за дневна соба или душек за гости.