Без Вежба Под Фиока За Управување Со Кабел За Биро, Кабел За Управување Со Жица За Кабел Цврста Метална Жица Организатор Под Корпа За Биро За Канцеларија И Биро За С?
  • Неодамнешно

Без Вежба Под Фиока За Управување Со Кабел За Биро, Кабел За Управување Со Жица За Кабел Цврста Метална Жица Организатор Под Корпа За Биро За

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Пакет На Под Маса Кабел За Управување Со Послужавник-Користете го овој кабел за управување под биро на дома / канцеларија стои биро и го задржува неуредна кабли за напојување, USB центри, моќ ленти надвор од земјата, држи вашите кабли уредни и организирани Повеќе нема да мора да се грижите дали жиците висат или роботот ќе ги вакуумира каблите. Нема Дупчалки, Нема Траги, Само Стеги - не треба да се дупчат дупки на вашата работна маса. Нашата фиока за управување со кабли е дизајнирана да се стега директно на рамки за биро, можете едноставно да го ротирате црното копче со рака за цврсто да ја стегнете решетката за кабел на вашето биро наместо да дупчите дупки под бирото. Нашето решение за управување со жица на бирото не остава трајно трага на вашата работна маса и лесно може да се премести на друга локација. Цврста Конструкција-Челикот е сигурно посилен и поиздржлив од пластиката. Овој организатор на жица под биро обезбедува добра долготрајна стабилност и носечки својства. Нето конструкцијата ви овозможува да ставате или отстранувате кабли секогаш кога е потребно и овозможува добра вентилација за да избегнете прегревање на напојувањето.