Организатор на плакарот Cabilock Мода акрилик десктоп складиште за складирање на паричник, држач за држач за чанти, чанта, организатор на организатор на решетката за с?
  • Неодамнешно

Организатор на плакарот Cabilock Мода акрилик десктоп складиште за складирање на паричник, држач за држач за чанти, чанта, организатор на организатор

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мулти-ниво на дизајн го одржува целиот ваш паричник на повидок и лесен за земање Совршен за дома, трговски центар, продавница и повеќе места. Идеално за прикажување паричник, мобилен телефон, козметика, накит, книги, дигитални производи, итн., Направени со високо квалитетен акрилен материјал, издржлив за употреба. Транспарентен, убав и дарежлив, не лесно скршен, отпорен на нечистотија. Мулти-ниво на дизајн го одржува целиот ваш паричник на повидок и лесен за земање. Совршен за дома, трговски центар, продавница и повеќе места. Идеално за прикажување паричник, мобилен телефон, козметика, накит, книги, дигитални производи, итн., Направени со високо квалитетен акрилен материјал, издржлив за употреба. Транспарентен, убав и дарежлив, не лесно скршен, отпорен на нечистотија. Опис Оваа ставка е решетката за складирање на паричник, направен од висококвалитетен акрилен материјал со едноставен дизајн. Тоа е прикажано со акрилен материјал, фино изработка, транспарентна, убава и дарежлива, висококвалитетна и практична.