Исценети 3 пара компресија чорапи затоплувачи на глуждот афо чорапови дишење на глуждот заграда Плантар фасцитис чорапи глуждот заграда Поддршка за еластични чор?
  • Неодамнешно

Исценети 3 пара компресија чорапи затоплувачи на глуждот афо чорапови дишење на глуждот заграда Плантар фасцитис чорапи глуждот заграда

DEN 173.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Артритис ракави на глуждот- Плантарна фасцитис чорапи компресија чорапи Поддршка за глуждот, чорапи на глуждот, црна бела боја на кожа Плантарни ракави на фасцитис- нема лизгање за стабилно носење. Модерен дизајн за повеќето стилски чевли за колекција. Ракави за нега на нозе- и дишење да се носат со издржливост. Чорап за плантарна фасцитис- за сите спортисти, ентузијасти на отворено и професионалци на нозе подолг временски период. Плантарна фасцитис чевли- нема лизгање за стабилно носење. Модерен дизајн за повеќето стилски чевли за колекција. Артритис ракави на глуждот- Плантарна фасцитис чорапи компресија чорапи Поддршка за глуждот, чорапи на глуждот, црна бела боја на кожа. Плантарни ракави на фасцитис- нема лизгање за стабилно носење. Модерен дизајн за повеќето стилски чевли за колекција. Ракави за нега на нозе- и дишење да се носат со издржливост. Чорап за плантарна фасцитис- за сите спортисти, ентузијасти на отворено и професионалци на нозе подолг временски период. Плантарна фасцитис чевли- нема лизгање за стабилно носење. Модерен дизајн за повеќето стилски чевли за колекција. Пакетот вклучува 3 пара карактеристики на чорапите за компресија - боја : црна, бела, ракав за заштитник на глуждот во боја на кожата. - Големина S/M : околу 18x6.- Големина L/XL : околу 24x9x1cm чорапи за поддршка на глуждот.