ВОВОВО Плетени Тенки Ленти За Глава За Жени Девојки, 6 Парчиња Бохо Ткаени Ленти За Коса Мода Пигтаил Стил Лента За Глава Со Заби, Извртени Чешлање Коса Обрач Додато?
  • Неодамнешно

ВОВОВО Плетени Тенки Ленти За Глава За Жени Девојки, 6 Парчиња Бохо Ткаени Ленти За Коса Мода Пигтаил Стил Лента За Глава Со Заби,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обложена Пластична Тенка Лента За Глава-обрачот за коса Со Одличен квалитет е обложен со памук на пластична лента за глава, но е со ширина од 0,6 инчи, има шик и елегантни перформанси без разлика дали сте во секојдневен, шопинг, спа центар, лице за перење, јога или тренинг Симпатични Ленти за Глава За Жени и Девојки - Извртените ленти за коса се едноставни и модни, давајќи ви најмодерен изглед цело време. Без разлика дали сте долга или кратка коса, густа или тенка коса, тие се совршен избор за вашата идеја за глава. Еластичните Ленти За Глава се Цврсти - овие прекрасни флексибилни ленти за глава се удобни за големини на глава за возрасни и деца. Со забите под тврдата лента за коса не се лизга цел ден и ја одржува вашата коса уредно. Бохо Додатоци За Коса Идеја-плетен стил на лента за коса и различна понуда на бои одговараат на вашите различни тимови.