1 парчиња Цветни Клипови За Коса За Жени Голема Бела Маргаритка Коса Клипови За Вилица Метални Златни Клипови За Нокти За Коса Нелизгачки Модни Шноли Шноли Додатоц?
  • Неодамнешно

1 парчиња Цветни Клипови За Коса За Жени Голема Бела Маргаритка Коса Клипови За Вилица Метални Златни Клипови За Нокти За Коса Нелизгачки

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Бела Маргаритка Фиба] Украсени Со бела маргаритка, во комбинација со бои и модни елементи, креативни и модерни, додаваат сјај на вашата коса, ве прават поистакнати, погодни за жени од сите возрасти~ [Издржлив] - Толку шик, толку издржлив, цврсто поправете ја долгата, густа и густа коса, само исечете ја еднаш, а вашата коса може да остане на место цел ден!. [Материјал] изработен е од висококвалитетна легура и цврста метална пружина, која е издржлива, издржлива, отпорна на бои и не е лесна за кршење. Цврсто ја држи целата коса и нема да ја повреди косата. [Апликација] - Погоден За шминка, фризура, миење лице, спиење итн. Може да се користат и влажна и сува коса, што е многу погодно за создавање едноставен стил на коса. [Широко користен] -Погоден За свадби, ангажмани, забави, матури, свечени работи, денови на крштевање, празници, соученици, специјални прилики, Денот на Вљубените, денот на Мајката или годишнината подароци; Погоден за секојдневно и деловно носење. 1 ПАРЧИЊА Цвет Метал Коса Ноктот Клип Злато Фиба Мода Нелепливи Коса Стеги Бела Маргаритка Коса Фати Клип Спецификација : Име На Производ : Цвет Маргаритка Коса Клип Боја : Златото може да ви помогне да станете фокус во посебниот момент.