Запире 12 Пакувања Ленти За Глава Женски Ленти За Коса Растеглива Лента За Коса Мека Обвивка За Глава Еластични Ленти За Убавина За Жени Додатоци За Коса За Девојки ?
  • Неодамнешно

Запире 12 Пакувања Ленти За Глава Женски Ленти За Коса Растеглива Лента За Коса Мека Обвивка За Глава Еластични Ленти За Убавина За Жени

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот Вклучува : 12 пакувања различни бои ленти за глава за жени Мека истегнување на лентата за глава за жени и девојки.Овие ленти за глава се совршени за атлетски спортови (- јога трчање кошарка бејзбол фудбал планинарење вежба), забава, танчерка и секојдневниот живот. Овие ленти за глава се удобни,меки,Еластични и Се Протегаат за тип на коса и стил на коса. Големина на ленти За глава : Дебелина 15 инчи .Должина 7,5 инчи * Ширина 1,9 инчи (околу должина 19 см * ширина 4,8 см). Добијте соодветни обвивки за глава за вашиот спортски тим или лига, тие ќе ги сакаат! Одлично за идеи за подароци за неа и самостојни подароци!. Запире 12 Пакувања Женски Ленти За Глава Тенка Растеглива Лента За Коса Мека Еластична Лента За Коса За Истегнување На Главата За Девојчиња можете да ги користите овие ленти за глава за фудбал, одбојка, кошарка, јога, трчање, пешачење и сите други атлетски спортови. Исто така, можете да се фокусирате на секојдневието за да ја задржите косата надвор од лицето, можете да носите на работа.