Фен За Коса Со Сензор за допир, Дорисилк Паметен Негативен Јонски Дигитален Екран Професионален Мини Фен За Коса Сушење Со Фен Моќен Лесен Брзо Сушење Стилизирање ?
  • Неодамнешно

Фен За Коса Со Сензор за допир, Дорисилк Паметен Негативен Јонски Дигитален Екран Професионален Мини Фен За Коса Сушење Со Фен Моќен

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ТУРМАЛИН КЕРАМИЧКИ ЈОНСКИ : Професионална Негативна Лонска Технологија Фен За Коса, која ослободува нано јони Правејќи ја вашата коса помалку оштетена и одржувајте природна влажност на косата за да ги елиминирате расцепените врвови, одржувајте ја косата здрава /свила /сјај /мазна, кажете збогум статички и разлетајте. ●НАПРЕДНА КОНФИГУРАЦИЈА НА СЕНЗОРОТ ЗА ДОПИР : Кога ќе ја вклучите функцијата на сензорот за допир со овој Фен за Коса, вашата рака ослободува рачка од фен, а фенот автоматски ќе го паузира сензорот. Како да го исклучите сензорот за допир : вметнете ја моќноста, кога фенот за коса е "исклучен". Притиснете Копче За Брзина И Копче За Префрлување во исто време. Екранот ја прикажува функцијата ЗА ИНДУКЦИЈА "ИСКЛУЧЕНО" е да се затвори. 5 БРЗИНИ И ПОСТАВКИ ЗА ТОПЛИНА И ДИГИТАЛНА КОНТРОЛА НА ЕКРАНОТ : Целосна флексибилност на сушење и стилизирање. Поставување на ниска топлина за стилизирање, поставки за висока температура на топлина за моќно сушење. Дигиталниот Екран јасно покажува 5 Брзина На Ладен Воздух : CO1/CO2/ CO3 /CO4 /CO5 и 5 Брзина На Топол Воздух : 50-90 ® (122/140/158/176/1940).Како Да се префрлиш? вметнете ја моќноста.кога фенот е "исклучен". Притиснете брзина и копче за ладно снимање во исто време. ●ПРОФЕСИОНАЛЕН ФРИЗЕРСКИ САЛОН ДОМА, Измијте Бесплатен Фен, Сечила На Вентилаторот Без Прашина. Со цилиндар мотор-намалување на Бучавата, кои го прават нашиот фен побезбеден и посигурен. Прилогот Користи Концентратор За Измазнување. Брзо Сушење Широк Проток На Воздух ЗА ДА ЗАШТЕДИТЕ ВРЕМЕ!Сад Алчи Безбедносен Приклучок Е додаден уред за заштита од истекување, што го прави нашето сушење побезбедно.?Совет : Ако го вклучите напојувањето и не ја стартувате машината за сушење, притиснете Црвено Копче-РЕСЕТИРАЈТЕ. Дизајн на РАЧКА ШТО не СЕ ЛИЗГА : Избалансираната И Лесна И Ergономска рачка е дизајнирана за удобност и флексибилно работење за време на стилизирањето. Компактен Фен За Коса За Патување. Забелешка : во текот на првите неколку минути од виталната употреба може да забележите чад и мал мирис. Ова е нормално и брзо ќе исчезне. Ние сме едноставни и стилски, така што имаме уникатен изглед на производот и извонредно пакување за подароци. Ние сме иновативни и претприемнички, бидејќи ова е секогаш оригинална мотивација за нашиот одличен дизајн на структурата на производот.