МОНИСТА За Продолжување НА ВАСЕРЦЕ Со Силиконски Прилагодливи Еластични Ленти За Перика Прилагодлива Перика Перика За Одржување На Перика На Место Манекенки Со К?
  • Неодамнешно

МОНИСТА За Продолжување НА ВАСЕРЦЕ Со Силиконски Прилагодливи Еластични Ленти За Перика Прилагодлива Перика Перика За Одржување На Перика На Место

DEN 1092.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

®Прилагодлив И Отстранлив Перика Еластична Лента Нема Да Биде Главоболка, Ременот За Перика Ќе Ја Држи Периката На Место Без Лепак Или Лента За Да Ја Поправи Периката Не Мора Да Се Гужвате За Тоа Цел Ден и Може Да се Редизајнира Секој ден. ●Лесен За Ракување ● Нашите Ремени За Поддршка На Перика Се Лесни За Употреба; Само Треба Да Ја Изберете Големината Што Ви Треба, Потоа Ставете Ја На Главата И На Крајот Цврсто Прицврстете Ја Со Лепливи Сврзувачки Елементи, Не Е Потребен Лепак; Тие Се Еднократно И Се Перат ; Ако Сакате, Само Олабавете Ги Прицврстувачите. ●Цврсти и Отпорни на Абење ● Најголемата Предност на Најлонот е Тоа што Е Силен и отпорен на Абење, Што е Најдобро. Еластичната Лента Е Издржлива и Дише, Одржува Издржливост Додека Обезбедува Дишење,што го Прави Поудобен за Употреба. Quish Callity®Висококвалитетната Метална Тока Нема Да ' Рѓосува Или Деформира; Еластичната Лента Со Висока густина Е Издржлива и Нема Да Се Деформира По Долготрајна Употреба. Затегнатоста На Металот Може Да Се Прилагоди Во Широк Опсег, Така Што Ќе Можете Да Се Прилагодите За Најудобно Вклопување На Главата. €Широк Спектар На Употреба} Плетената Еластична Лента Со Добра Еластичност Може Да Биде Широко Користена Во Перики, Предна Чипка, Запечатување На Чипка Итн.