Шампон за црна Боја За Коса 3 во 1 за Сива Коса, Лесна Црна Боја За Коса , Шампон За Инстант Боја За Коса- Сива Покриеност, Боја На Шампон ВО Боја НА Коса МЕИДУ За Неколк?
  • Неодамнешно

Шампон за црна Боја За Коса 3 во 1 за Сива Коса, Лесна Црна Боја За Коса , Шампон За Инстант Боја За Коса- Сива Покриеност, Боја На Шампон

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●100% ПОКРИЕНОСТ НА СИВАТА КОСА●ве Молиме обојте ја косата рамномерно, оставете ја околу 20-30 минути 100% покријте ја сивата коса, побезбедна за вашата коса и вашата кожа, бидејќи нашиот шампон за боја на коса се обојува само на површината на школка за коса. Ефикасно покријте ја сивата коса, Вратете ја црната коса веднаш, подмладете се и направете ве помлади. ако вашата коса е обоена претходно, За време на други бои веќе прикачени на површината на школка за коса, така што обоениот дел од косата нема да има ефект КОГА го користите нашиот шампон за боја за коса МЕИДУ. +ШАМПОН ЗА БОЈА НА КОСА МЕИДУ 3 ВО 1●Шампон За Инстант Боја за Коса МЕИДУ 3 во 1, различен од традиционалната боја за коса, без парабени Заситени со хранливи материи, не ја оштетуваат косата. ●ЛЕСЕН За УПОТРЕБА ве Молиме обојте ја косата рамномерно, оставете ја околу 20-30 минути.