Црна Хена Во Прав Органски 8 мл Природна Црна Боја На Коса Црна Боја На Коса Од Хена Премешана Со Хена, Индиго, Амла , Шикакаи За Лесна Употреба-Црна Боја за Коса од Хе?
  • Неодамнешно

Црна Хена Во Прав Органски 8 мл Природна Црна Боја На Коса Црна Боја На Коса Од Хена Премешана Со Хена, Индиго, Амла , Шикакаи За Лесна

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Црна Хена Во Прав-Специјално Формулирана Органска Мешавина за да се постигне бујна млаз црна боја на коса природно Лесен за употреба! Нема потреба да ги мешате прашоците Од Хена и Индиго. Ова е внимателно формулирана мешавина со вистинските количини На Хена и Индиго за да добиете природна црна боја на коса. Оваа природна боја содржи И Органски Амла во прав и Органски Шикакаи во прав за промовирање на здрава коса и скалп. Нема метални соли, нема хемикалии. Органска боја на коса одлична за оние кои имаат сериозни реакции на традиционалната боја. Лесен За Употреба : со оваа специјална природна боја за коса, нема потреба да мешате сопствени пудри. Оваа мешавина е подготвена за употреба! Долготрајна Природна Боја : уникатната формула со природни состојки дава природна црна рамномерна нијанса и гарантирано боење кое ќе трае подолго. Сите природни бои за коса без хемикалии-Уникатна Мешавина Од Природни Билки : Направени со сите органски производи. Нема хемиска боја за коса. Природно обојте ја косата без да ја оштетите и кондиционирајте ја и поправете ја со оваа црна боја на коса од хена. Боја На Коса Од Хена Црна-Уникатна Формула : Хена е збогатена со природни билки, вклучувајќи Амла, Индиго и Шикакаи за да постигнете совршена боја и да помогнете при првут, губење на косата и покривање на сивата коса, оставајќи ја вашата коса сјајна и мека. Со овој специјално формулиран и претходно измешан прав, можете природно да постигнете неверојатна црна боја на коса. Удобен е и лесен за употреба и нема потреба да експериментирате со прашоци за мешање, ние го направивме тоа за вас. Оваа неверојатна мешавина Од Хена, Индиго, Амла и Шикакаи ќе ја покрие вашата сива боја, ќе ви даде убава црна боја на коса и ќе ги кондиционира косата и скалпот.