KANPRINCESS 200 ПАРЧИЊА Боби Иглички Пакет,Со Јасна Кутија За Складирање, Вклучуваат 100 ПАРЧИЊА 2 инчи/5 см Црни Иглички За Коса, 100 ПАРЧИЊА 2,4 Инчи/6 см Кафеав Боби Игла.
  • Неодамнешно

KANPRINCESS 200 ПАРЧИЊА Боби Иглички Пакет,Со Јасна Кутија За Складирање, Вклучуваат 100 ПАРЧИЊА 2 инчи/5 см Црни Иглички За

DEN 177.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

① ①Комплет Иглички ЗА ПРИНЦЕЗА Kanprincess® : пакетот вклучува 100 ПАРЧИЊА 2 инчи/5 см Црни Иглички За Коса, 100 ПАРЧИЊА 2,4 Инчи/6 см Кафеав Боби Игла, со 2 јасни кутии за складирање, погодни за чување и pickSo секогаш ќе имате многу при рака,доволно за вашата резервна и замена секојдневно. Двајт : нашите штипки за коса изработени од издржлив метал, еднократно, удобни за носење, не се лесни за кршење и не се лесни за излегување од форма поради свиткување.Овие боби иглички за коса не се избледени и отпорни на ' рѓа. ● ●Безбеден Дизајн●Овие иглички за пунџа за коса поседуваат мали врвови на топката и заштитна обвивка на површината, осигурувајќи дека нема да ви ја заглават или да ви ја пикаат косата додека стилизирате. €_ Разновидност На Бои€ : Можете да изберете Од Црна,Кафеава, Бронзена,Златна или Сребрена боби игла за совршено да одговара на вашата коса.