Канитор Клипови За Коса За Стилизирање Пресек Без Свиткување Клипови за Коса 4 парчиња Клипови За Коса Без Бразди Мали Шишки Со Иглички За Коса Акрилна Смола Рамни ?
  • Неодамнешно

Канитор Клипови За Коса За Стилизирање Пресек Без Свиткување Клипови за Коса 4 парчиња Клипови За Коса Без Бразди Мали Шишки

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Без свиткување-Дизајниран Без заби што нема да остави бразда на вашата коса дури и по долго време на носење Добар Материјал За Смола - овие клипови за коса без набори се изработени од висококвалитетна смола и издржлив нерѓосувачки челик. Не е лесно да се избледи, обезбојува и може да се користи долго време. Лесен за употреба - 4 парчиња клипови за коса во 2 различни стилови (лесен леопард, длабок леопард ), совршена големина (2,4*0,8 инчи) и многу мала тежина, погодни за употреба на шишки, нема да остават набори. Мултифункционални-овие иглички за коса се погодни за фиксирање на косата за време на шминкање, нега на лице или миење лице, САМ или фризерски салон и како најжешки подароци за жени и девојки на роденден, Божиќ, Ноќта на Вештерките, Денот на Благодарноста, Денот на Вљубените, Денот На Новата година и Денот на Мајката. може да се носат и како декоративни додатоци!.