Синмое 6 Еез ТРОПСКИ Цвет Круна Лента ЗА Глава ЛЕД Цвет Венец Лента За Глава Светне Лента За Глава Во Темна Лента За Глава Предводена Цвет Глава За Жени Девојка Возр?
  • Неодамнешно

Синмое 6 Еез ТРОПСКИ Цвет Круна Лента ЗА Глава ЛЕД Цвет Венец Лента За Глава Светне Лента За Глава Во Темна Лента За Глава Предводена

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Што Ќе Добиете : пакетот ќе ви обезбеди 6 парчиња глава на цветна девојка во избрани бои; тие се дизајнирани во убава комбинација за ваша удобна употреба, доволни за задоволување на вашите дневни и заменски потреби Убав Избор За Подароци За Жени : можете да подготвите глави за цветни девојки за вашата резервна копија или да ги испратите на вашите роднини, колеги, соученици, соседи, женски пријател и многу повеќе како деликатни подароци, носејќи им многу погодност и подобрување на вашите односи. Фина Изработка : цветната лента за глава е опремена со батерии, кои се со сигурен квалитет, не се лесни за кршење, деформирање или избледување, заменливи и услужливи за долготрајна употреба. Сјај Во Мракот : цветните круни за жени можат да направат убаво да свети во темнина, А ЛЕД-светлата можат да ја променат бојата и има вградена батерија, декоративна и практична; многу е погоден за забави, годишнини, маскирани топки и матури и може да ви помогне да привлечете поголемо внимание на другите. Широко Применливо : лентата за осветлување може широко да се примени за забави со костими, Денот на Вљубените, свадба, годишнина, роденденска забава, концерти, фото реквизити и повеќе прилики, идеални за жени, деверуши, невести, деца, девојчиња и така натаму.