Киутимиј Цвет Пресврти Спирала Постави Коса Игла Сребрена Калем За Свадба, Невестински, Матурска, Партија И Специјална Пригода Со Јасна Контејнер(Цвет)
  • Неодамнешно

Киутимиј Цвет Пресврти Спирала Постави Коса Игла Сребрена Калем За Свадба, Невестински, Матурска, Партија И Специјална Пригода Со

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот вклучува : 24 парчиња Спирала На Цветни Кристални ПресвртиДоволно количество и стилови можат да ги задоволат вашите дневни потреби. Широки апликации : овие кристални бисерни пресврти може да се применат во многу прилики, како што се свадби, матури и забави, и така натаму како убав додаток на фризура, додавајќи гламур на вашиот изглед. Погодно за носење : овие иглички за коса се спакувани во проѕирна кутија, што е погодно за чување и носење кога излегувате на работа или патувате. Модерен стил : усвоен трендовски дизајн, игличките за коса со бисерна глава можат да направат да изгледате елегантно, а овие иглички за коса одговараат и на друг ваш накит, покажувајќи ја вашата шармантна личност. Материјал : овие иглички за коса се направени од легура и кристали, издржливи и еднократно, не грижете се дека лесно ќе падне од вашата коса, различни големини на бисери ќе ја направат вашата коса поубава.