Шампон за боја на растителна меур за коса, инстант природен шампон за боја на коса за жени и маж, шампон за боја на коса, ефект за 5 минути, трае 30 дена шампон во боја н?
  • Неодамнешно

Шампон за боја на растителна меур за коса, инстант природен шампон за боја на коса за жени и маж, шампон за боја на коса, ефект за 5 минути,

DEN 234.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Боја за шампон во боја】 : Природна формула за боја на коса, им дава на корисниците сосема поинакво искуство за боење на косата Специјалната растителна суштина и технологија за пакување може да ги задоволи луѓето кои страдаат од сива коса и можат да работат дома без да одат во салон за коса. Растителна формула, која помага да се грижи за коса и да го заштити скалпот. 【100% сива покриеност】 : Магичен шампон за боја на коса Природни растителни екстракти извлечени од растенија можат ефикасно да ја обојат вашата коса за неколку минути. Само држете ја косата сува и нанесете го шампонот рамномерно. Ефектот на косата со природна боја ќе се покаже веднаш. Нема потреба да трошите дополнителни пари на салонот. 【Засади меур за боење на косата Шампон】 : Меурчиња за меурчиња За разлика од традиционалниот шампон во боја на коса, оваа боја на коса создава богати меурчиња што нема да ви наштетат на рацете и нема да ви ја обојат кожата. Совршен за покривање на сива коса, елиминира сива боја за подебел и потемен изглед. Каде и да сте, гарантира вашата боја на коса е во врвна состојба. 【Негување и поправки на вашиот скалп】 : Шампонот може да помогне да се поправи површината на оштетената коса, заклучување на влага и сјај и контрола на фриз. Откако добро се плашеме, косата ќе има директен свилен изглед. Изберете ја количината што треба да ја користите според волуменот на косата за да избегнете отпад. 【Лесен за употреба】 : Создадете совршена фризура во само 3 чекори. Едноставно добијте ја течноста, а потоа обезбедува рамномерно апликација на вашата коса. Почекајте 30-45 мин. За да го измиете чиста. Едноставна операција за DIY сопствена боја на коса, заштедете време и напор, многу погодно за употреба!. 【Боја за шампон во боја】 : Природна формула за боја на коса, им дава на корисниците сосема поинакво искуство за боење на косата. Специјалната растителна суштина и технологија за пакување може да ги задоволи луѓето кои страдаат од сива коса и можат да работат дома без да одат во салон за коса. Растителна формула, која помага да се грижи за коса и да го заштити скалпот. 【100% сива покриеност】 : Магичен шампон за боја на коса Природни растителни екстракти извлечени од растенија можат ефикасно да ја обојат вашата коса за неколку минути. Само држете ја косата сува и нанесете го шампонот рамномерно. Ефектот на косата со природна боја ќе се покаже веднаш. Нема потреба да трошите дополнителни пари на салонот. 【Засади меур за боење на косата Шампон】 : Меурчиња за меурчиња За разлика од традиционалниот шампон во боја на коса, оваа боја на коса создава богати меурчиња што нема да ви наштетат на рацете и нема да ви ја обојат кожата.

Net content:
300ml/bottle
Shelf life:
3 years
Color:
coffee, black teal, chestnut brown, natural black, brown-black
:
Package includes:
1 Piece * Botanical Bubble Hair Dye Shampoo:
:
Caution:
1. Due to manual measurement, the product size has a certain error.:
2. Due to the lighting effect and shooting angle, the product may have color difference, please understand. :